VÅRA EXPERTER

Vi håller just nu på att rekrytera produktexperter som kan hjälpa oss att recensera produkter. Vill man som produktexpert vara med på den här sidan så hör av dig till din Account manager så ordnar vi det! 

John Mattson

Hej! Jag heter John och är 38 år gammal boende i Göteborgsområdet. Jag gillar träning, segling och hundar. Jag försöker recensera produkter inom de områdena. 

 

Stefan Assarsson

Hallå! Jag heter Stefan och är 26 år gammal, jag gillar teknikprodukter – allt som hör till datorn, tangentbord, mus osv. Kommer att recensera alla möjliga saker inom tekniska prylkategorin. 

Sara Grönvik

Hej! Kort om mig; jag är 30 år gammal och har ett stort intresse inom skönhet och mode. Vi har precis fått barn så hoppas recensera även produkter som nyblivna föräldrar har användning av! 

Peter Viklund

Hej, Peter heter jag och började recensera produkter på en professionell nivå redan 2009. Fokuserar på mobila produkter inom sport och mode. Stort intresse för löpning och trailrunning. 

Marie Ahlström

Hej alla! Jag är expert inom träning och mode. Vill recensera produkter som jag själv använder dagligen. Är programmerare när jag inte recenserar produkter.

Jonny Carlsson 

Hej! Ska bli jättekul att recensera produkter. Jag har koll på det mesta inom sport och fritid. Jag kommer få hjälp från min fru att recensera artiklar inom barn och fritid. Ska bli superkul!