Fotbollsskor till barn – Bäst i test

visa bästa fotbollsskor barn

Att välja ett par fotbollsskor till ditt barn kan kännas som en svår uppgift. Du vill hitta ett par som känns sköna för barnet, men ändå inte kostar en förmögenhet. Kanske är det så att du inte ens vet om ditt barn vill spela fotboll? När det finns så många olika märken att välja mellan så kan det kännas svårt att veta var man ska börja. 

Vi jämfört de populäraste fotbollsskorna för barn, så du enkelt att klicka hem ett par som ditt barn trivs med.

Några saker att tänka på när man köper fotbollsskor till barn

1. Att skon är skön är det viktigaste. Detta bör vara den viktigaste aspekten när man väljer en fotbollssko. Att skon sitter bra på foten och inte skaver någonstans. När du fått hem fotbollsskon är det bra om ditt barn kan gå runt inomhus med den för att känna hur den känns. 

2. Säkerställ att du köper rätt storlek. Eftersom du vill att skon ska hålla lite längre än bara några veckor – se till att det finns lite plats i skon som barnet kan växa i. Som en regel kan man tänka sig att ditt lillfinger ska få plats bakom hälen.

3. Hitta balansen. Ditt barn behöver både en sko som passar deras spelstil och motsvarar deras nivå. Spelar ditt barn på en hög nivå kan det vara en god idé att sikta på en lite mera avancerad modell. 

4. Fråga om hjälp. Hör av dig till butiken och be om hjälp! De butikerna som vi har varit i kontakt med för att göra det här testat har alla varit otroligt hjälpsamma och svarat på frågor om skorna. 

Populäraste modellerna just nu

 

1. Adidas Predator 18.1 FG Jr

fotbollsskor till barn

Adidas Predator 18.1 Jr vinner även i år Bäst i test av oss. En extremt prisvärd fotbollssko som ditt barn kommer trivas väldigt bra i. Det är en av landets storsäljare just nu. Det är en otroligt lätt och anpassningsbar sko som alltid ligger på topplistorna i sportbutikerna och vi förstår varför. Fantastisk bollkontakt. Skorna fungerar perfekt på både natur- och konstgräs. Väldigt innovativ design. 

2. Puma Future 18.1 Netfit

Pumas Future 18.1 Netfit är en fantastisk fotbollssko som de absolut bästa fotbollsspelarna använder. Även om det är testets dyraste sko, så får den full pott i samtliga kategorier. Det är skon som alla vill ha helt enkelt. Detta är Pumas premiumsko och de har verkligen satsat allt för att få till denna modell. Den är dock ganska svår att få tag i. 

 

Vi har även gjort en topplista med de populäraste sparkcyklarna här.